Lite mer från Nathalie's Boutique ♥!

Här visar vi våra favvos. Varnar för bild bomb! Och så berättar vi hur vi skulle matchat dessa i olika outfits. Men det är ju såklart upp till var och en hur man bär dem. Here we go:

Dessa örhängen (ser ut som ringar, eftersom det bara är en i varje färg på bilden) kan man gott tillägga när man vill få till lite edge i outfitsen. Som när man är lite casual, då kanske man ändå vill vara lite vass. Så till ett enkelt linne och ett par jeans kan man addera en sådan. Det blir hett kan vi säga er.

Kragen använder de flesta oftast ovan skjortor, vilket är ett säkert kort! Perfekt till middagen hos svärföräldrarna, till ett möte, till arbetsintervjun eller när man annars vill imponera. :) Denna är ägnad er som älskar pärlor och glittrigt!! (Likaså vi, you know)
 
Denna t-shirt passar året runt. Spetsen visar lite hud, men den avslöjar inte för mycket. Den är lite tuff med döskallen samtidigt som det blir sött och kvinnligt med spets.
 
 
Denna gillar vi mega mycket. Den finns även i blå samt smaragdgrönt, vilka passar ypperligt runt jul/nyår. Bara föreställ er den gröna.. Något att beställa hem kanske?
 
 
Denna kofta känns härligt classy. Passar bäst till hösten och matchas helst ungefär som på bilden, ganska enkelt.
 
Detta är en året runt klänning, och en keeper! Prickigt och volanger är en nästintill oslagbar kombo.
 
 
Denna är riktigt tuff. Vi älskar att det är nitar på, och framförallt att det är genomskinligt tyg. Och hur snyggt är det inte med en kanske, låt oss säga, paljett bh under? SJUKT SNYGGT. Punkt.
 
Denna klänning är väldigt utstickande med tanke på alla detaljer, trots den svaga färgen. Addera massor av antingen guldiga eller silvriga smycken samt ett par high heels så är du hemma och den vackraste moderiktiga tjejen på festen!
 
 
Glittrigt funkar ALLTID till nyår. Så passa på, denna kostar endast 199 kr!
 
 
Hoppas ni inte håller på och somnar;) hehe. Detta är smycket som alla kändisar i Hollywood älskar. Dem matchar halsbandet till beige, guld och andra ljusa färger. Leopardmönstrade klackar är också snyggt till. Varför inte satsa på ett sådant ni också?
 
Spets är alltid fint och iögonfallande. Denna tröja ser ut som en dröm. Fixa en söt frisyr till.
 
 
Trekantigt är väldigt populärt just nu. Sveriges största bloggerska Kenza brukar ofta bära smycken med trianglar.
 
 
Denna klänning behövs inte matchas med mycket. Den är ganska maffig som den är. Men den blir underbar med kuvertväska och lockigt hår, som på bilden.
 
 
Återigen kommer ett smycke med edge som lätt bryter av rätt tråkiga outfits och ger dem ett upplyft som kallas duga;). Finns även i silver.
 
 
Denna skulle vi bära med svarta jeans och maffiga örhängen och något stort armband.
 
 
Sådär då, det var allt. Ni måste bara kolla in hennes fb-sida. De flesta klänningar kostar endast 199 kr och smyckena ligger runt 29-99 kr. Det är ju ingenting! Naturligtvis ligger allt annat också i en budget vänlig prisklass. Nathalie har verkligen valt plaggen med omsorg och hon har ju riktigt bra smak också dessutom. Kommer blogga lite mer ikväll (eller ja, inatt). See ya! /Marielle
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Så snäll!! Tack <3

2012-10-17 @ 19:37:59
URL: http://photosbynathalie.blogg.se/
Postat av: AM FASHION

Ingen fara;) <3
/M

2012-10-19 @ 10:20:32
URL: http://amfashion.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0