Marc by Marc Jacobs’ 10th Anniversary Collection

Märket Marc by Marc Jacobs fyller 10 år i år. För att fira detta har man tagit fram några av de mest minnesvärda plagg och accessoarer som säljs i Marc Jacobs butikerna. Marc by Marc Jacobs är en underlinje till Marc Jacobs, som omfattar bland annat kläder, skor och väskor till ett lite lägre pris.

            

Back on track

Hej bloggen! Vi har haft lite semester från bloggen, men vi är på gång nu igen. Förvänta er massa grymma inlägg till hösten:)

Här är lite bilder från NK's skyltfönster. De var så coola så vi var tvungna att dela med oss! Kläderna kommer från olika svenska designers som finns att köpa på NK.
Show some skin

Transparens är riktigt hett i höst. Här följer två svarta klänningar som visar lite hud (även plagg med lite färg skadar icke);

 

Nelly.com, Asos.com


Ena axeln bar...

...gäller ända in i hösten. Har hittat tre ganska enkla one shoulder-klänningar från Asos.com. Bär dem helst tillsammans med färgglada klackar och en utstickande kuvertväska på kräftskivan eller till septembernattens klubbkvällar.

  

(Klicka för större bilder)

Filip&MartinVåran vän Martina och hennes väninna har släppt ett eget smyckesmärke, Filip&Martin. Vi är bland de första som vet om nylanseringen. Sjukt grymma armband ju!! Finns att köpa på Street i Eskilstuna och på Sturegallerian i Stockholm.


Alexander Wang Rocco Bag

Våran vän Elin har köpt sin drömväska, en Alexander Wang i modellen Rocco i svart. Vi är så glada för hennes skull så vi måste dela med oss. Här får ni bilder på den ;)


Noir Jewelry

Först och främst vill vi bara säga, Wow Noir Jewelry. Flera celebriter bär smyckena. Däribland ikoner som Lady Gaga, Rihanna, Gwen Stefani, Madonna och Katy Perry m fl. Vi vill presentera några chica och outstanding smycken som förtjänar att visas upp i våran blogg.
Vi börjar med :

Noir för Walt Disney Signature, som firar Fantasias 50 års-jubileum med den här speciella och ursnygga dinosaurie armbandet som finns i flera utföranden.


(Armbandet till vänster och det till höger innehåller massa cubic zirkoner)

Här följer några fler smycken från fantastiska Noir


Barbie Dream House som går att öppna (så söt)

Brooklyn Bridge ringar i silver och guld

Gotham City ring och Skull On Sword halsband

Veckans produkt!


En vårdande och återfuktande mist som starkt rekommenderas som veckans produkt är Lancômes multispray La Base Dewy Glow. Spraya på ansiktet under eller över makeup. Den ger lyster och mjukar upp huden och trollar bort synliga spår av puder.

ca 395 kr


RSS 2.0