Red hair

Rihanna är en av de få som passar i illrött hår. Den hårfärgen är kanske något för någon av er att satsa på?! Ett litet tips:)


Eller om man inte vågar sig på riktigt så knallrött hår kan man fixa en lite (ganska mycket) mer neutral ton.. som här på Lindsay Lohan:


All dressed up in loveSå sjukt snygg outfit det här!! VILL HAAAA. Någonting till runt jul eller nyår? Ja!


Hotellet i helgen!

Vilken kväll det blev i Stockholm i helgen som var. Anlände till vårat hotell, Sheraton, sedan middag på Hotellet (stället heter så:)..) där vi stannade för några goda drinkar. Därefter utgång till klubbarna Collage, Sturekompaniet och Hells Kitchen. På det sistnämnda fick jag betala 250 kr för att gå in o vända. Väldigt otrevlig personal. Otur! Men det finns andra bra ställen att besöka i storstan som jag annars älskar!!

Outfits @ LOOKBOOK


Acne v/s 2012

Inför nästa säsong har Acne nästintill genomgående korta magtröjor, den aktuella knälånga kjolen, vida byxben och lösa former i sin kollektion. Vi längtar till våren och sommaren 2012 så vi får börja bära färgglada och svala plagg igen. Vi lägger upp några vårfräscha bilder ur Acnes kollektion!
Kate King                                                 Ros Georgiou
Sui He                                                        Gertrud Hegelund

Guldfynd by Kenza

Kenzas kollektion för Guldfynd innehåller mycket vingar och djurmotiv...vill ha alla!Lauren Conrad dressed to impress @ on a event in LAVi tvivlar på att det finns någon snyggare än Lauren Conrad.. Classy chic!!


Stiltips by herself
: Istället för att bara para ihop massa feminima plagg, mixa till det med att lägga in något maskulint. Det ger en härlig kontrast som är riktigt snygg och cool.


Versace for H&M Runway show

Bland palmer, discobollar och en hel del champagne bjöd Donatella och hennes modehus Versace på en spektakulär lanseringsfest i en gigantisk förgylld sal på Hudson, i tisdags kväll. Lanseringen hörde självklart till samarbetet med H&M. Gäster var selebriter såsom Blake Lively, Jessica Alba, Selma Blair, Sofia Coppola, Helena Christensen, Coco Rocha, Alexander Wang, Nicki Minaj och Prince, som båda bjöd på show för gästerna under kvällen. Modeller som gick under runway showen var stora namn som Abbey Lee, Nyasha Matonhodze, Aymeline Valade och Lindsey Wixson.
Här lite bilder från kvällen.
Allegra & Donatella Versace

Barbie Little Black dress

Nu finns Barbie med 'Little Black Dress' på brittiska Asos. Känns originellt och samtidigt gulligt. Se så fina dem är!
Vi rekommenderar även ett besök på  Barbiecollector! Där finns ännu fler att välja på.


River Island

Färg, färg och mera färg! Coolare skor får man ju leta efter. Pumpsen från River Island med nitar, eller rättare sagt taggar, vill vi ha i vinter och v/s 2012. Året runt sko skulle man kunna säga.

I don't believe in fairytales but I believe in you and me


Kragar! Peter Pan Collar!

Ge din överdel en kul accessoar i form av en lös krage. Den finns i en hel del utföranden. På Asos hittar du dessa Peter Pan kragar:


NecklaceDenna köpte M häromdagen. Såååå snygg!!! Från H&M -den är guldig, ser mer bronze-aktig ut på bilden-

Frisyrtips!


Sov i knut, alltså slarvigt uppsatt hår så får du fina vågor i håret dagen efter. Spraya på saltvattenspray och gör en liten bulle bakom/uppepå håret. Blir riktigt fint, sommar som vinter, fest som vardag!


CLASSY. KENZA ZOUITEN
Kenza är lika snygg som vanligt. Här lite mer classy/preppy. Pälskragen piggar upp en outfit så otroligt mycket, båda vi äger en! I fuskpäls såklart.. Grymt snyggt alltså.

HALLOWEEN. LAUREN CONRADSötaste Lauren Conrad klädde upp sig som Mimmi Pigg, how sweet?!


RSS 2.0