Hat Attack!

Det är något speciellt med huvudbonader och hattar. Se så fina du kan hitta på Hat Attack. Pricken över i:et i många sammanhang och outfits är hatten. Håll i den för nu är det höst!

Bloggriket!

Rösta på oss i Bloggriket HÄR!

Fluo Night Black Light Pigment

Oho vi rekommenderar starkt att ni provar Fluo Night Black Light Pigment från MAKE UP FOR EVER som är ett puder som lyser upp då den utsätts för UV-ljus. Tänk själva att det plötsligt lyser om kinderna som i vanligt ljus såg helt vanliga ut. Den går att använda tillsammans med ditt andra smink eller enbart som ett puder som du bestämmer var du vill ha den. Produkten är grym och finns HÄR!

Halloween på Catwalken

Om det blir svårt att välja outfit till Halloween, kan du få lite inspo här. Zombies har synts på catwalken till vår/sommar 2012. Vore kanske kul att bryta dem gamla trenderna och försöka sig på en "Fashion Zombie"?
Miu Miu VS12 ......................................... Vivienne Westwood VS12
Comme des Garçons VS12 ............... Comme des Garçons VS12

Gucci innan dubbel G:na

Innan Gucci började med sina dubbel G:n, var det en enkel Diamant som prydde deras bagage och väskor. Designad av Guccio Gucci på trettiotalet som går kors och tvärs var dock redan från starten ett motiv som på en gång var slående och subtila som sedan dess har använts väskor, kläder och smycken. Och medan dess roll har utvecklats under åren, är det den tidlösa lockelsen som förblir detsamma. Här får ni läsare en bild på en Gucci Vintage, nämligen en Village medium tote i Diamant canvas.




Jeffrey Campbell lookalike

För er som älskar Jeffrey Campbell´sen men inte har lust att lägga över en tusinglapp på dem finns ett mycket billigare alternativ hos Nelly.com. Riktigt snygga till höstens alla outfits, även till utekvällarna! Dem finns även i andra färger.

Nia, Nelly shoes, 449 kr


Maggio Italian Jewelry

Veronica Maggios pappa Rodolfo var en känd smyckesformgivare under 60 och 70-talen. Nu har smyckestillverkningen tagit fart igen och lanseras av sonen Federico, och Veronica står bakom sin bror som stöd och smakråd. Silversmyckena finns att köpa på NK Access.

Burberry

Den här hösten/vintern har Burberry lyckats pricka in så många benämningar i sin kollektion, som får oss att vilja har allt. Funderar på att ge min kille den vita jackan och köpa den söta väskan till mig från Burberry. Bara Älskar svart-vitt! /A
På bilden ser ni Rob Pryor och Cara Delevingne som modeller!

Alexander McQueen Armour Wedge Sandal

Vi fortsätter att lägga upp Alexander McQueens fina design. Visst var den grym?


3 X TOPSHOP

Vi har funnit tre riktigt söta klänningar från Topshop. Här delar vi dem med er:
Gå in och klicka hem: HÄR!

YSL Volume Effet Faux Cils Shocking Mascara

Dagens "måste-ha" produkt blir YSL:s senaste mascara. Nämligen YSL Volume Effet Faux Cils Shocking. Den ger otrolig volum och gör fransarna täta och långa. Precis som man vill ha dem. Finns i butik nu!

Tom Ford Beauty

Ni som redan upptäckt Tom Fords make up, men inte fått tag på era favoriter eller helt enkelt vill testa dem, kan nu beställa produkterna på nätet. Helt underbara produkter som borde inhandlas i höst. Det finns ett bra sortiment och stort utbud. 132 produkter närmare bestämt. We love it!

Schyssta skor från Urban Outfitters

Höstens skomodeller är många. Däremot finns det några lite extra schyssta hos Urban Outfitters just nu. Våra pics är:

Kate Moss for Fred (Paris)


Ännu ett samarbete mellan ett välkänt företag och en erkänd modell har ägt rum. Eller rättare sagt en supermodell vid namn Kate Moss som vi alla känner till. Denna gång är det tillsammans med franska Fred (Fred Samuel) Smyckena är gjorda i vitt och rött guld med diamanter och andra ädelstenar. Vi älskar alla modeller, som är inspirerade av Kates tatueringar, i den här kollektionen men visar upp några favoriter!

Alexander Mcqueen lookalike



Finns att köpa på Chicy.se

Lauren & Lo!

Lauren och Lo dök upp på Veuve Clicquot Polo Classic Los Angeles på Will Rogers State Historic Park den 9 Oktober. Vilka snygga outfits båda hade. Lauren bar en fin blus och shorts, medans Lo hade en lång kjol och ett linne.




Så söt hon är, Lauren Conrad. Wanna be your best friend!

 


Versace for H&M

Snart är det dags för H&M att lansera sitt nästkommande samarbete. Det blir med modehuset Versace. Kollektionen kommer ut den 17 november. Här visar vi lite bilder från bl a lookbooken, som snart borde komma ut. Det är mindre än en månad kvar tills startskottet går.

Kate Moss för Fred

katemoss

Kate Moss designar smycken för Fred som hon formger efter sina egna tatueringar. Wow såå grymt. Vi bara Älskar henne. Vi kommer att visa lite mer av dessa smycken lite senare.


Whitney Port

Vi föredrar att hissa och hylla personer/företag som vi tycker gjort något extra bra. Denna gång blir det Whitney Port! Vi bara älskar hennes stil och personlighet. För att läsa hennes blogg gå in: HÄR

Whitney som är känd från The Hills och The City har designat en egen kollektion för Bik Bok. Kollektionen, som hämtar inspiration från Whitneys egen garderob finns nu i alla Bik Bok butiker. (Om de har något kvar;))
Whitney beskriver kollektionen som en mix av plagg med maskulin och feminin känsla. En blandning av både rockigt och dressat. Precis det vi gillar!
– De mönstrade jeansen är ett av mina personliga favoritplagg i kollektionen – jag älskar dem! har Whitney sagt.
Priserna ligger på mellan 349 och 699 kr.
Port från “The City” har designat en egen kollektion för Bik Bok. Kollektionen, som hämtar inspiration från Whitneys egen garderob, lanseras i alla Bik Bok-butiker klockan 18:00 den 5 oktober.
Whitney beskriver kollektionen som en mix av plagg med maskulin och feminin känsla. En blandning av både rockigt och dressat.
– De mönstrade jeansen är ett av mina personliga favoritplagg i kollektionen – jag älskar dem! berättar Whitney.
Priserna ligger på mellan 349 och 699 kr.
Här besöker Whitney Gallerian i Stockholm för att lansera kollektionen för Bik Bok i Sverige

NOWHERE

Tillsammans med designern Nhu Duong har Elin Kling startat ett klädmärke. Nämligen Nowhere. Gå in HÄR!

Hattar!

Just nu kan du hitta dessa två hattar ifall du vill följa en av höstens stora trend.
199 kr st, Båda från Lindex

Fjäderextentions

Vill du göra något annorlunda med ditt hår? Gör som Selena Gomez och Hillary Duff, testa extentions med fjädrar. Det blir effektfullt och är en fin håraccessoar. Det har varit stort i USA ett tag, men är på väg att bli stort här med om man vill tro oss så att säga;)

Busnel A/W 11

Busnel är tillbaka på catwalken, som för hösten 2011 släpper en uppdaterad version av dem klassiska plaggen. Bakom kollektionen står Marina Kereklidou. Busnel-koftan med guldknappar är en riktig klassiker som hängt med i flera årtionden. Kollektionen har fått namnet "Busnel, Oui je t`aime" och innehåller plagg där midjan står i fokus.

Jimmy Choo goes feather

Ännu mer fjädrar. Här ett par schyssta Jimmy Choos. Vill ha!



Isabel Marant

En stor inspiration nu är Isabel Marant. Med fransar, fjädrar och inkamönster på hennes kläder och accessoarer får hon oss att vilja införskaffa hela sin kollektionen för hösten/vintern 2011. Vi bär gärna vita jeans med fransstövlar och en stor myskofta från Isabel Marant. Det känns genast lite bättre nu när hösten med ett stort H är på ingång.

Rihanna Navy Vogue UK

Omslaget av det nya numret av brittiska Vogue pryds av inte mindre än Rihanna. Hennes coola frilla får oss att tänka på Marilyn Monroe. Det passar henne utmärkt. Nu får vi drömma oss vidare till nästa sommar. Sådana känslor får vi av denna bild. Eller en varm och solig höstdag!

Cover of a magazine

Måste dela med oss av tre otroligt fina omslag av Vogue. Njut;)
Söta Cheryl... Chica Moss som vanligt... Nedan: Bästa Rihanna som blond...

Verona Chukka Boots från Italigente

Här kommer något för män med stil. Den nya modellen Verona är en Chukka Boot från italienska Italigente. Det är handgjorda skor av högsta kvalité. Modellen är från början tänkt som en sko för polospelare och började bäras av män även till vardags under 40- och 50-talet. Versionen och kvalitén från Italigente är gjord av fin mocka från Charles F. Steads som även stöter ifrån sig vatten. En perfekt höstboot!
Vi vill bjuda på fler bedårande bilder på Italigenteskor...

Röda läppar

Ah, vi vill ha röda läppar i höst! Dock kan vi inte bestämma om vi ska välja Lancomes L'absolu rouge eller Max Factors Colour elixir. Varför ska man välja när man kan ta båda! Signalrött är ordet för färgen som är hetast i höst. Flera stora designers samt make up artister visade olika nyanser i rött inför hösten. Men vi föredrar coralrött eller klarrött!

Armband från Mugler

Hittade två rätt råa, men grymma armband från Mugler. Dem är silverfärgade och passar lite rockigare outfits. Riktigt snyggt till svart, vitt och denim. Plaggen får gärna vara lite slitna och då gärna tillsammans med bomull och silke. Eller varför inte bryta av en fin klänning i grönt eller blått med ett armband med en vass fjäder.

iPhone 5

Undrar om nya iPhone 5 kommer se ut så här?:

 

I vilket fall kommer den att inhandlas. Den skulle möjligen släppas idag. Men hur var det med det nu? Dags att kolla upp.

 


Liten paus!

Inför hösten har vi haft en hel del projekt att ta itu med, så som det brukar vara så här års. Nu känns det som tiden bara runnit iväg och dygnets alla timmar inte riktigt räckt till. Men vi lovar att uppdatera med fler inlägg inom mode och skönhet. ( Psst.. Tänk bara om vi kunde ha haft tiden att lägga in allt vi velat..) Det finns en hel del vi kommer dela med er kära läsare. Ha lite tålamod bara;)

INSPO: 365days

Kika in på 365days bloggen, som drivs av två systrar. Mira och Thilda Berglind





Hur grymma skor?! Från Jeffrey Campbell


RSS 2.0