Pastell

Fräscha och piffa upp dig med vårens starkaste palett - pastell i alla dess färger! Här kommer lite snygga plagg och smink i pastell...


Samtliga plagg och smink från Nelly.com!
1 - Tunika, Odd Molly
2 - Kofta, Odd Molly
3 - Skjorta, Sisters Point
4 - Tröja, Vero Moda
5 - Nagellack, OPI Thanks a wind million
6 - Nagellack, OPI Pink Friday

Och pssst, det är fri frakt på Nelly mars ut!!! Passa på och shoppa loss;)

Världsförälder - Unicef

Att bli Värlsförälder är något av det bästa som hänt på sistone. Det är något jag alltid velat vara, men bättre sent än aldrig. Rekommenderar alla att bli det för man känner sådan glädje att kunna hjälpa barn i nöd. Varje krona är väl värda då dem kommer till hjälp och kan rädda liv, samt leda till ett barns utbildning och annat nödvändigt. Tveka inte, bli Världsförälder du också! Gå in på Unicef och börja din insamling! /A


Vogue April Issue

Kate Moss är ju speciell! Och en speciell person får vara med på speciella foton, inte sant?! På Ritz i Paris fotades Kate iförd otroliga kreationer för en sista gång innan renovering ska påbörjas. Här ett urval av dem fantastiska bilderna av fotografen; Tim Walker!

(Nedan; Moss i badrummet på Coco Chanel sviten där hon bär en 60-tals inspirerad coctailklänning (cape) skapad av Cristóbal Balenciaga)

S/S H & M

Delar med oss av några inspirerande och fina H&M bilder:

Det ska vara färgglatt i vår!

Något annat som är inne i byxväg är alla sorters färger på jeans och byxor. Det piffar upp en outfit så sjukt mycket. Här tipsar vi om tre par snygga byxor från Nelly.com:

Klicka på bilderna för att zooma in.
1 - Filippa K, 1195 kr
2 - Rodebjer, 1495 kr
3 - Jeane Blush, - 349 kr

Floral Pants collages by Lauren Conrad

De blommiga byxorna är extremt inne nu till våren. Införskaffa dig ett par så är din garderob uppdaterad! Det finns ett helt hav av olika modeller och mönster att välja mellan. Här kommer lite kollages som Lauren Conrad har lagt upp på hennes hemsida, (grymt bra inspo) läs mer om byxorna här.

Härifrån kommer byxorna: 1 - Isabel Marant, 2 - Citizens of Humanity, 3 - Tucker, 4 - Dolce & Gabbana, 5 - Topshop. Om ni vill veta vart de andra plaggen/accessoarerna kommer ifrån så hittar ni det på hennes hemsida! Enjoy!!

Piffa upp dig med en hår-donut

Här kommer ett till litet frisyr-tips. Införskaffa dig en hår-donut! Finns att köpa på bland annat Glitter. Om du har långt och tjockt hår ska du välja den lite större donuten, ta den minsta om du har lite hår. Och tänk på att välja den mörka donuten till mörkt hår och den ljusa till ljust hår. Nu kanske ni undrar hur man gör en så fin knut? Man gör en tofs först, och sen virar man bara runt hår runt donuten. Jätte enkelt och så grymt snyggt..


Fiskbensfläta!

Här kommer ett frisyr-tips! Gör en fiskbensfläta om du har en bad hair day eller bara har bråttom. Det är så fint under våren och sommaren. Glöm inte att "dra" i flätan så den blir lite slarvigare, snyggast så!


Marni for H&M Spring 2012

Det italienska modehuset Marni släpper en kollektion för H&M, den 8e mars finns plaggen och accessoarerna på hm.com och i utvalda butiker runt om i världen. Det blir mycket mönster, färger och stilfulla snitt! Snyggt, anser vi:) Här kommer en smygtitt på det som komma skall:


Kolla in denna video av Sofia Coppola, den går på reklam nu och den finns även på H&M's hemsida så ni har kanske redan sett den! Bra inspo!

RSS 2.0