Swedish Hasbeens H&M



Dessa är våra favoriter. Det känns riktigt kul att H&M har tagit in svenska traditioner. Under 70-talet så användes såna här flitigt. Dem är handgjorda & gjorda på naturliga material. Och så är dem riktigt sköna och hållbara.


Under påsken nu har vi haft ett uppehåll som fortsätter eftersom M ska utomlands, kan dock bli några enstaka inlägg. See you!


Face mists

Sitter du mycket vid datorn? Behöver du något uppiggande under dagen? Då är det bra att införskaffa sig en face mist. Här nedan visar vi två prisvärda:

(Klicka för större bild)

Make up store, 195 kr

En återfuktande och skyddande ansiktsspray med vårdande egenskaper. Funkar som ett glas vatten för din törstiga hud. Spraya över ansiktet när du behöver extra fukt. Kan även användas för att fixera din makeup. Passar alla hudtyper. Den gör verkligen så man känner sig piggare!



Clarins, 379 kr

Och ett lite dyrare alternativ; Spraya över ansiktet, nacken och dekolletaget, över make upen. Den lämnar en osynlig hinna på huden som skyddar.


Acne boots!

 
(Klicka för större bilder)

Pistol short & Rider Low S/S 11

Dessa schyssta boots från Acne piffar upp vilken outfit som helst må vi säga. Pistol short i en ljus färg känns fräsch till våren/sommaren. Rider low är en modell som går att bära året om i stort sett. Vilka klassiker!      


Style by Tyra



Dessa godbitar och mycket mer finnes hos Style by Tyra! Tvåfingerringar och ear cuffs är säkra kort!


Bottega Veneta




Grym kvällsoutfit till sommarens fester. Det finns ju billigare varianter att välja mellan, men denna i silke från Bottega Veneta är klart en vinnare.

Tre produkter vi gillar just nu



Filextra 30 ml ca 395 kr

Filextra är en uppföljare till succéprodukterna Tri-Aktiline och Eyliplex-2. Fuktcreme för hela ansiktet som motverkar ålderstecken och det som kallas "mid-face sink" d.v.s. hudens tendens att bli slapp runt ögon, haka och kinder, samt insjunkna partier i ansiktet med hjälp av bl a kollagenförstärkare och hyalurnyra.  För bästa resultat rekommenderas regelbunden användning 1-2 gånger dagligen.



   
  

Lancôme Teint Miracle Foundation ca 450 kr

Den här foundation känns naturlig i färgen och ger fin lyster åt huden. Den är även lite täckande, vilket vi föredrar åtminstone på vissa områden. Ett plus att den känns dryg och prisvärd. Applicera med foundationpensel för bästa resultat.



       

Lip Venom ca 175 kr

Kändisarnas nya älskling! 

Makeupartisterna Christina Bartolucci och Laura DeLuisa tog fram denna innovation därför att de själva saknade en sådan produkt. Den blev snabbt en världssuccé. Lip venom innehåller essentiella oljor från kanel, vintergröna och ingefära. Jojoba- och avokadoolja återfuktar och ger glans. Avsluta din makeup med denna produkt så får du en fulländad look.

Våra favorit örhängen just nu...



...som vi båda införskaffat. Finns även i puderrosa om man föredrar det. H&M 50 kr


Randiga och marina koftor

När vårvindar fortfarande blåser kallt, kan du värma dig i någon av dessa koftor. Våra picks är:





Vårstövlar, Lyx VS budget

 
Lyxvariant från Michael Kors i beige mocka




Budgetvariant från Deichmann

Röda jeans är hett!

Våga sticka ut med lite färg. Satsa på en byxa/jeans som är av en starkare kulör. Här nedan visar vi tre olika röda jeans som samtliga kommer från nelly.com. Snyggast bär du dem med randigt, marinblått, vitt eller svart. Gulddetaljer är fint till. Vi kommer publicera koftor lite senare som även dem passar till dina röda byxor.

 (Klicka för större bild)

             Svea                      D.Brand                       Vila

Vitt & sagolikt...

... med spets och brodyr!

Vi har spanat in dessa tre favoriter i vitt som gärna får hänga med oss i sommar. Spets och broderat är så fräscht och matchas gärna med denim om vi får välja!

         

            Skor D&G                            Väst H&M                Tunika (vintage storiesKappahl

(Klicka på bilderna för att göra dem större)

Här har ni två dröm party outfits




Klänning, Chloé: Silk-blend tulle one-shoulder gown.
Väska, Alexander Mcqueen: Gold 3d flower knuckle box clutch
Armband, Frey Wille: Water Nymphs
Skor, Yves Saint Laurent: Tribute suede sandals



Allt från Alexander Mcqueen
Klänning: Black floral silk bustier dress
Väska: Satin flower knuckle box clutch
Skor: Black iris platform sandal
Halsband: Gold samurai skull pendant & ring: Shiny gold butterfly skull cocktail ring

(RIP Alexander Mcqueen)

Inspiration från Bikbok






Drömoutfit

 10-poängare!

Gina Tricot VS Warehouse


Karin Party Playsuit, Gina Tricot

 

Pleat Detail Playsuit, Warehouse

Vi hittade två schyssta playsuits till sommaren. Vilken föredrar ni?

Gucci

Små söta...

De här "Gucci modellerna" pryder omslaget av Style mini. Vi tycker Gucci är duktiga även på barnkläder. Därför var vi tvungna att dela med oss av dessa foton på bloggen





Bilder: Courtesy av "Style Mini" - April 2011, Singapore.


Blommigt i massor

Vi längtar till våren och sommaren -11 då blommiga klänningar kan börja bäras. Äntligen! Här kommer ett smakprov på långa, småblommiga, skira, flermönstrade, enaxlade, svepande klänningar...



... som är fina att bära med bruna läder accessoarer, bandana eller med andra mönstrade plagg. Ge oss 70-tal nu



Accessoera mera;)



Speciellt dessa kilar från D&G var riktigt balla!



Oasis accessoarer

Vintage Filigree Stretch Bracelet

För några dagar sen var jag och inhandlade detta armband från Oasis. Den är perfekt som går att ha till mycket. Älskar deras smycken och accessoarer, här kommer några andra godbitar:
(Klicka för att göra dem större)


Från vänster: Large Oval Ring, Leaf Stone Stretch Ring & Leather Sequin Cuff

Från Oasis kommer även denna underbara väska...



... Perfekt till vårens sköna 70 tals-outfits

Färgglatt våren 2011



En färgexplosion i cerise, orange, neongult, smaragdgrönt, lila och kornblått väntar oss i vårens mode 2011. Modehus som Cacharel, Christian Dior, Fendi, Gucci och Max Mara imponerar med sin färgpalett.


Conscious Collection




Håll ögonen öppna för snart lanseras H&M's nästa kollektion! Den 14e april rättare sagt. Virkat, i jordnära toner, romantiskt och vårfint. Ljust och fräscht. Matcha gärna tillsammans, väldigt hett. Eller varför inte bryt av ett linne med ett par tuffa skinnbrallor/shorts.


Presentation



Vi är två systrar (Annelie & Marielle) som ska blogga om mode, vilket vi brinner för! AMfashion - lägg "ordet" på minnet.


RSS 2.0