INSPODior loves fur

Här visar Dior hur pälsen ska bäras som accessoar.


 

Modellen bär pälsscarf som hatt             Scarf och ärmmuddar i pälsPälsscarf från Dior                                    Shu Pei för Dior

Gucci mini

Här kommer lite uppdatering för de små. Som vi har visat tidigare så har inte Gucci bara dem äldre som sina kunder, utan även dem allra minsta. Gulligt med ljusa färger till höst/vinter. So cute!
Snygga clutches!

Ska du bära en neutral outfit och vill bryta av med en snygg clutch? Då har vi två väskor vi tycker du ska ta en titt på. Dem passar både till en svart outfit eller en med starka färger. Allra helst om tyget är gjort av siden. Har du ett möte som kräver en mer "business look", dra på dig ett par stuprörsjeans, en blus och kavaj, så passar en lagom stor nit väska perfekt!Rebecca MinkoffAlexander Mcqueen

Fetish på catwalken!

Marc Jacobs bygger hela sin höst/vinter kollektion för Louis Vuitton på fetish. Han inspireras av Charlotte Rampling i filmen The night porter från 1974. Marc förklarade att idén kom under en diskussion med LVMHs Bernard Arnault, då han tog upp kvinnornas "oförklarliga" besatthet till väskor. Sedan talades det om att det krävs ansträgning, arbete och engagemang och vips, hela fetishidén var född. I accessoar väg var det speciellt hattarna och Lockit-väskan (här nedan) som utmärkte sig mest enligt oss. Det har släppts en limiterad kollektion av armband med berlocker i form av nycklar, stövlar och masker i guld. Vi har redan visat en del hattar tidigare från Louis Vuitton där några av dem har masker som sitter på hatten. Det återstår att se om det blir en av dessa hattar vi kommer bära i höst. You never know!
 
Hela publiken häpnade nog en del när Kate Moss kom ut på catwalken rökandes på en cigarett.

 


Happy b-day Beyoncé!!Vi vill gratulera våran favoritartist på hennes trettionde födelsedag idag! Eller vi kanske ska gratta Beyoncé i dubbel bemärkelse, som alla kanske redan vet väntar hon barn med Jay-Z! Congrats:):)


Tre = Trend


   Dolce & Gabbana                                    Louis Vuitton                               Marc Jacobs
Alla tre modeller bär något som är en trend i höst. Päls, prickar och lack. Dessutom bjuder bilderna på färgerna som gäller i höst/vinter 2011. Bär prickigt med skira material, sammet, läder eller lack. Skorna som gäller är låga brogues eller snörkängor. På catwalken har det även synts en hel del paljetter och starka färger.

Hatten på i höst!

Något som spås bli stort i höst är hatten. Den kära huvudbonaden sågs hos bland annat Emilio Pucci, Christian Dior, Gucci, Marc Jacobs och Louis Vuitton. Det finns en hel del kreationer att välja mellan. Här delar vi med oss av några bilder att inspireras ifrån...

Översta bilderna, allt från Louis Vuitton

Två översta bilderna från Christian Dior

Inspiration från Emilio Pucci

Maria Montazami for Make Up Store limited editionMaria Montazami har ett eget läppstift på Make Up Store som säljs i begränsad upplaga. I hennes favoritfärg nude, såklart. 170 kr.


RSS 2.0