Brigitte Bardot






Är hon vacker eller är hon vacker denna ikon?!

Tips på vad ni vill se i bloggen?

Om det nu är någon som vill svara, vad vill ni att vi bloggar mer om? Är det kanske något som vi i största mån brukar blogga om som kollektioner, trender, allmänt om mode, ur dam/herr garderoberna, hår & skönhet, accessoarer eller rent av inspirationsbilder som nedan? Eller något helt annat? Men om mode såklart.
 
 
Omg, vilket fantastiskt hår!!
 
 

Just a little beauty-tip for u ladies

Detta läppstift lyser upp ansiktet och så piffar den upp en outfit. Satsa på en sådan nyans! Jo visst har vi redan visat denna en gång i bloggen, men den tåls att visas igen. Nyansen heter så mycket som "first kiss". Fast om ni hellre föredrar en naturell nyans välj då den beiga "bare". Jag har båda, två klara favvosar i necessären. Kommer från Make Up Store./M


Yep, and that was pretty much all we had for now. Så, ta hand om er. Hejssvejs säger vi så länge!

Ännu några stilikoner

Här kommer en hel bunt outfits på två svenska bloggare. Nämligen på Fanny Lyckman som numera bloggar på Nelly.com och Angelica Blick som bloggar på Modette.se. De har riktigt coola stilar alltså. Eller? Avgör själva.
 
 
Så fräna byxor från Isabel Marant, märket som vi bloggat om några gånger! Remember? Anyways, vi vill ha!
 
 
Hon vågar verkligen sticka ut den där bruden, det gillar vi. Tufft, tycker vi också.
 
Här kommer lite outfits på fina Angelica Blick;
 
Det går verkligen inte att avgöra vem som har snyggast stil. Båda har helt enkelt riktigt bra smak. Fanny kanske är snäppet vassare och råare i sin stil, medans Angelica mest kör på secondhand varianterna. Men edge, lite sånt har hon minsann med! Genom att köra på mycket skinn osv. We likeeey a lot.

The fashionista of the fashionistas

Lauren Conrad är ju verkligen en av våra största inspirationer och stilikoner när det gäller outfits och hår t.ex som ni säkert märkt. Se hur man en höst dag kombinerar en vanlig sjal med en schysst jacka eller en värmande kofta. Eller till sommaren en kavaj till en söt kjol. Addera alltid, om ni anser att varje dag är en runway show, ett par redigt höga heels så är ni good to go. Vi önskar så gärna att vi var hennes vänner. Bästa vänner. Finaste Lauren. If we someday, some sweet day visit LA, we hope we get to see u:). Bilden på klänningen (den mörkblåa med guldiga detaljer) är ju absolutely magnificent, som hon. We love it. Glöm inte att kolla in hennes egna klädesmärke. Bilder från den senaste kollektionen som vi visat tidigare här i bloggen hittar ni i vårat arkiv, i augusti kategorin. Kolla även in hennes fina hemsida, där det finns mycket smått och gott.
 
Enjoy!
 
Klänningen är våran absoluta favorit av alla dessa plagg, helt klart!
 
 
Även jackan till höger är ju hur fin som helst, undrar om det är samma märke tro?? Med tanke på att den är liknande som klänningen innan..
 
 

Ankle cuffs

Något som är extremt inne och som börjar bli en stor trend nu till hösten är såkallade ankle cuffs. Piffar upp en hederlig vanlig vardags-tråkig outfit väldigt mycket. Annars finns dessa cuffs som en cuff till håret med en snodd på, finns på H&M. En sån har vi bloggat om tidigare i sommar, för att se den bör ni kolla igenom arkivet. Troligen finns den i juli kategorin, vi är inte säkra så ni får ta er en titt. Leg-cuffsen får ni dock googla på var de finns att införskaffa. Som ni ser på sista bilden så går det ju alldeles utmärkt att använda dessa till strumpbyxor under, finfint till hösten såsom till jul & nyår. Något någon/några av er kommer att satsa på? Blir ju finast till vanliga svarta pumps och the little black dress. Kanske även en utekväll. Ellerhur? Hur snyggt och stilrent som helst, hur som helst...
 
Som sagt, dessa passar alla tillfällen och outfits. Faktiskt även alla årstider också. De första ser ut som till vardags, de andra till en utekväll och de sista till jul eller/och nyår. Vilket såklart beror på strumpbyxorna till. Som vi nämnde så passar cuffsen bäst och helst till svarta pumps, classy.. Men ni som vågar överraska och sticka ut lite borde givetvis satsa på färgglada pumps:).
 

Ida Sjöstedt S/S 2013

Här får ni er en liten uppdatering av vad som gäller i vår/sommar nästa år gällande trender och kollektioner. Dessa outfits/plagg från Ida Sjöstedt är ju grymt otroligt fina. Inte sant?! Sockersött, ljuvligt, ljust och somrigt. Cred till Ida som valt dessa modeller. De är inte pinnsmala, eller ja, de ser inte anorektiska ut direkt..!

Två favvo-parfymer just nu som jag ska ladda upp med inför hösten/vintern

Dessa två är mina favoriter just nu..
Den första upptäckte jag i båten till Finland, blev som kär direkt. Blev mer kär när jag var i Mallorca. Attans då, att jag inte köpte den där, den är ju betydligt billigare där än här hemma i Sverige. Men min bästa pojkvän påminde mig om att det går ju att beställa från nätet, just as cheap! Den doftar så otroligt gott. Så den är påväg hem till mig nu:)
Den andra doftar och påminner mig om julen, så den ska jag bannemig minsann klicka hem innan årets jul & nyår infaller. Kommer dofta godast på julbordet såsom på nyårsfesten. Den ni! /M

The first one: (and the bestest is) Gucci's Flora Glamourous Magnolia
 
Nu kommer dessa svarta rutor igen.. Damn. Fy så himla irriterande. Ser alla andra dem? Tror dock att dem beror på att jag sparar bilderna från google på min iPhone, sen in på fb och sen bloggen, haha. Anledningen till varför jag gör det så komplicerat är för att om jag kommer på något att blogga om måste jag göra så, ifall jag just då inte har tillgång till en dator.
 
And the second and last one is: Wonderstruck by Taylor Swift

Dag slash natt kräm från Biotherm

Hej allihopa!! Ni girls som letar efter den perfekta dryga & prisvärda dag/nattkrämen kan sluta leta. Har nämligen använt denna från Biotherm ett tag nu. Riktigt bra och fräsch. Uppiggande på morgonen dessutom. Huden återfuktas i 24 timmar och blir otroligt len. Vilket ju är himla bra, tycker vi. Precis som det ska vara. 30 ml kostar 129 kr, vilket är pytte småpotatis för våran del;) Den räcker i 1 till 2 mån beroende på hur mycket man använder. 50 ml kostar 380 kr och räcker 2-3 mån. Testa, ni kommer inte bli besvikna!!

Med förpackningen:
Och så utan den:

Just haaave to have!!

Have2have.se levererar ännu en gång. Om vi inte minns fel så la vi upp lite heels därifrån förra sommarn. Färgglada. Anyways, dessa är feta wanties. 598 resp. 298 och 598 spänn kostar dessa. De första är höga som skyn as we speak, nämligen 16 cm. Rosetterna på nästa skor, ballerinorna, är ju äkta Marielle and Annelie-style;) right?! De sista är ju typ Christian Louboutin lookalikes. We like them a lot. Actually, all of them:):) Enjoy, och kolla in hemsidan nu för guds skull så ni inte missar ERA wanties! Om ni vill, kan ni ju lägga upp era favvosar på era bloggar, och länka blogginlägget till detta inlägg! Vore hur kul som helst att se.. Talk to u later again babes and boys puss puss


 

Svarta rutor ???

Sjukt irriterande och fult.. Kan någon hjälpa oss? Varför blir det svarta rutor runt om vissa bilder? Har inte blivit så förut..

Och här kommer Elin Maria herr...

Augusti-nyheter.

 
Vi ber om ursäkt för de svarta rutorna runt bilderna, vi vet inte varför det blir så..

Elin Maria dam

Här kommer lite nyheter för augusti på Elin Maria, i Eskilstuna.

 
Kappa - Baum Und Pferdgarten
Klänning - Baum Und Pferdgarten
Kavaj - Gant
Väskor - Decadent
 
Riktigt höstiga färger och fina grejor tycker vi..

DAGMAR

Kolla in Dagmar´s höst och vinter kollektion på www.houseofdagmar.se. Klicka på Show.


Victoria´s Secret!!

På Victoria´s Secret går det i höst att finna klassikerna vitt & svart, shimmer, glimmer, sparkle & shine;);) we like!


Beyonce

I was here, I lived I loved I was here..
Vi lägger upp denna bild för att den är fashionabel, och så avgudar vi henne.


Nytt på Nelly!

Nu finns det heta nyheter på Nelly.com. Älskar att det är både metallic & guld, även naturella färger såsom finfina detaljer..

Ja, nu är den äntligen MIN!

Yeey, har köpt en Boomerang jacka för 3400, egentligen skulle den kostat 5 lax;) ska köpa till en äkta pälskrage sen.. Älskar den, älskade jacka.


LC Lauren Conrad collection with Kohl´s

Här kommer en sneak peak på LC´s nya klädkollektion. Hon är så himla, himla, himla v.a.c.k.e.r. Wanna look like her.


Kenza for Jofama

I vill-ha listan i höst..! "Kenza 10"

RSS 2.0