Twenty8twelve by Sienna Miller

Vi har plockat våra tre favoriter ur S/S 11 från Sienna Millers märke Twenty8twelve:

Make up från Kiko Milano
Ni som inte redan provat smink och andra produkter från Kiko bör testa det tycker vi. Märket kommer från Italien och är prisvärt. Det kan jämföras med svenska Make Up Store. Ögonskuggorna och bodymisten känns extra lyxiga. Handlar du vissa produkter från butikerna erbjuds du ofta att handla tillhörande varor till reducerat pris. Alltid uppskattat. Det blir merköp kan vi lova!

El corte inglésHar du turen att åka till Spanien i sommar, rekommenderar vi varmt ett eller flera besök på El Corte Inglés. Där finns allt under ett tak. Du kan handla make-up, parfymer, väskor och andra accessoarer, kläder, skor samt massa annat från flera stora modehus/märken. Det finns även flera varuhus som är uppdelade i olika kategorier om du vill inhandla elektronik eller möbler, så finns dessa i separerade varuhus. Två varuhus i Madrid som är värda att besöka är t ex den vid Puerta del sol (C/ PRECIADOS, 2) och vid Serrano 47.

http://www.elcorteingles.es

Jumpsuits från Topshop

Det finns nog inget plagg som är snyggare på en solbränd kropp än en riktigt frän jumpsuit, såhär på sensommaren. Topshop är riktigt grymma på dem. Här kommer smakprov på olika sådana;


 


- Klicka på bilderna för att zooma in;)


Just got to have

Have2have & Topshop har många shoe-wanties.. Här följer några;Första raden Have2have och nästa raden Topshop.


After beach

Sitt under en parasoll med en fruktig drink de sista soltimmarna. Investera i en ny skön jumpsuit och snygga till dig lite med ett somrigt läppglans...Jumpsuit från M BY M, läppglans från Lancôme i färgerna "Shimmer" och "Moulin Rose".


Ringar!

   

Kenneth Jay Lane
, Rachel Rachel Roy, Betsey Johnson

Ringar kan man aldrig få för många av och speciellt om det är med djurmotiv. Skulle kunna bära alla tre samtidigt för de är så söta. Passar vilken outfit som helst.

Planera med stil

En agenda ska vara personlig och ha stil. Så bra att ha till hands när man kommer på något viktigt och behöver skriva ner saker man inte får glömma. Vi har plockat fram tre olika vi gillar.

             Budget                               Medel                                        Lyx
            

            Åhléns                       Ordning & Reda                     Louis Vuitton

Louis Vuitton armband
Underbara stela armband från Louis Vuitton! Du som har några tusenlappar över borde kanske satsa på åtminstone ett armband från Vuitton i sommar. Passar till allt.

Louis Vuitton och Baron för män

Nu tyckte vi att det var dags att vi uppdaterar lite för män. Ska du på en weekendresa eller till gymmet tycker vi du ska satsa på en bag från Louis Vuitton eller Baron. Det är alltid bra med en tidlös väska som håller år efter år.

RSS 2.0