Skönhetstips - glittriga naglar!

 ... glittriga tippar

- Applicera valfritt nagellack över hela nageln. Snyggast blir det med en naturlig färg, t.ex ett ljusrosa eller ett beige nagellack.

- Doppa toppen av nageln i glitter. Guldigt eller silvrigt är väldigt fint. Förstås kan man ha vilken färg som helst!

- Glöm inte att avsluta med ett topplack!

Något annat som är inne till våren är all sorts nagelkonst. Många designers använde sig av det inför vårvisningarna och de flesta smink märkena lanserar nu mängder av olika färger i nagellack.

Så håller du håret snyggt under vintern!

Om man vill se fräsch ut i håret även när det är vardag gäller det att införskaffa sig prisvärda stylingprodukter. Två produkter som används mycket nu är hårolja (används oftast i topparna) och torrschampo (används till rötterna). Det finns otroligt många märken att välja mellan, här listar vi några produkter;

Oljor:

Landoll - Nashi Argan, Schwarzkoph - Bonacure Hairtherapy Oil Miracle, Kiehl´s - Argan Dry Oil & Moroccan Oil.





Torrschampon finns en del att välja på t.ex Kicks eller hos frisören. Fråga dig fram!

Och ni! Glöm för all del inte inpackning;)

Alla hjärtans dag - något att önska sig?

Tous släpper ett otroligt fint hänge lagom till alla hjärtans dag. Pris? Hänget kostar från 660 kr i silver och från 4150 kr i guld! De i guld innehåller även briljanter.

www.tous.com





Hårtrender 2012

Låt utväxten synas, klipp en rak lite längre page med lugg, gör en vågad klippning om du har längd på ditt hår - klipp det kort eller låt håret se nyduschat ut och dra det bakåt. Det finns en hel del frisyrer och klippningar där ute att välja mellan, men vill du välja någon av våra pics så häng med. Här följer vårens hårtrender enligt våra tyck och smak!

Vårat absoluta val nummer ett blir Ombré;

Jessica Biel



Drew Barrymore



Och Leighton Meester (Så söt!)

Den långa pagen;

Kristin Cavallari



Anja Rubik



Gwyneth Paltrow


Anna Faris

Om jag (A) skulle välja min favorit "Long bob" skulle det vara med lugg.
Den korta frisyren;


Katie Holmes



Kiera Knightley



Rihanna



Chelsea Staub

Det var de korta bob-frisyrerna vi hade att bjuda på!
"Wash and go";
Modeller hos Alexander Wang X 2

Freja Beha Erichsen Cross Stitched by Inge Jacobsen

Inge Jacobsen har skapat bilder på modellen Freja i korsstygn på uppdrag av den danska juveleraren Georg Jensen. Verken tog närmare 2000 timmar att skapa och kommer att visas uppGeorg Jensen flaggskeppsbutiker. Se så fina dem är;


Skapar Ha begär!


Versace for H&M Cruise Collection

Äntligen är det dags för Versace, i sitt samarbete  H & M, att ge ut sin nya kollektion online. Den 19 jan kl 10:00 närmare bestämt. Modellen Abbey Lee Kershaw visar här söta plagg i säsongens underbara färger i ren kryssningsanda. Du kan hitta klänningar, över- och underdelar, sovplagg och accessoarer i sortimentet. Dam- och herrkläderna är mestadels i vitt, svart, rosa och lila och i mönstrat, men även prydd med varumärkets berömda grekiska motiv. We just LOVE IT!

Här får ni ett urval bilder (sneak peek)!






Och för män...



That sexy look...



Nu längtar vi ännu mer tills kollektionen släpps och till våren och sommaren 2012!


Burberry s/s 2012

Finns det någon mer klassisk trench än Burberrytrenchen? Inte många enligt oss. Klicka vidare och titta. Romantisk kampanj: HÄR!

Loveletters

Som liten skrev vi vänner brev till varandra. Nu är det mess, mail och facebook som gäller. Men efter att Lanvin släpper så otroligt gulliga skrivset blir det nostalgiskt och roligt att skicka brev igen. Eller? Vi tycker iallafall att det är gulligt med handskrivna kärleksförklaringar eller enkla brev som är så roliga att läsa och spara.

Artikel i Aftonbladet

Annelie Mäkikivi, 26, butikschef, Eskilstuna.Foto: Frida LenholmAnnelie Mäkikivi, 26, butikschef, Eskilstuna.
Foto: Frida Lenholm

Vad har du på dig?

- Allt jag har på mig kommer från Oasis, förutom blusen som jag har köpt på H&M. Shortsen och slipovern kostade 500 kronor vardera, tightsen 250 och blusen 200. Skorna är från SthlmDG och dem betalade jag 600 kronor för. Klockan är en Dyreberg/Kern och jag tror den kostade runt 2 500. Nu blir det kanske lite tjatigt, men alla smycken kommer också från Oasis.

 

Vilket är ditt favoritmärke?

- Förutom Oasis? Dolce & Gabbana.

 

Kan du berätta om ditt senaste fynd?

- Det var ett par svarta, schysta loafers i skinn som jag köpte på rean för 100 kronor.

 

Hittade en gammal artikel i Aftonbladet idag. Det var rätt kul att se den igen. Några år senare så att säga:) Titta in här!


Zac Posen Pre-Fall 2012

Till hösten 2012 har Zac Posen tagit fram idén om att skapa Europeisk couture med tyger från Öster. Höjdpunkterna var klänningarna med dess skärningar och tyger. Stilen på de mönstrade klänningar var chinoiserie. Han har verkligen tagit fram det han är bra på och gjorde förr. Även kapporna var kvinnliga och eleganta.
Zac Posen kreationer med vackra modellen Hilary Rhoda

Alexander Wang Pre-Fall Collection

När våren sakta är på väg, har modeskaparna redan börjat tänka nästa höst. Vi har precis planerat in lite vårinköp, men det gäller att ligga i om man ska hinna med i modesvängarna! Vi delar med oss av några plagg från Alexander Wangs höstkollektion 2012.

Charlotte Olympia

En väska som inte är som alla andra väskor. Vi gillar idén med att förnya med en ny färg efter humör, favorit färgen för dagen eller efter vardagsoutfiten eller partyklädseln för kvällen. Festväska no 1 just nu är denna från en av våra favvo designer Charlotte Olympia!

Nytt år Nytt mode!

Vi kommer hålla er uppdaterade inom det senaste under 2012. Vi har vilat upp oss en vecka efter sista inlägget! Nu är det nytt år och nytt mode kommer åter hamna här på bloggen. Dela gärna med er av era åsikter även detta år. Trevlig helg och God fortsättning på det nya året!

RSS 2.0