GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

God jul och Gott nytt år alla kära läsare! Ta hand om er och värna om era nära och kära!

Nätkupong - 31/12

Passa på att handla på Deichmann med 100 kr rabatt. Erhålles vid köp för minst 249 kr. Det finns en hel del nyheter i butikerna. Även den nya kollektionen för våren har börjat anlända. Så passa på att skriva ut en kupong nu så du inte missar denna chans att handla dina nya skor till ett bra pris!
(Skrivs ut under Kupong och medtags till butik)

iPad fodral

Vi har valt ut några av de finaste iPad fodralen just nu. Självklart från några av våra favvomärken:) Se det som en investering!
1. Alexander McQueen 2. Yves Saint Laurent
3. Mulberry 4. Gucci
5. Bottega Veneta 6. Bottega Veneta

T-shirtautomat

Designföretaget Universalpixels har lanserat t-shirtautomat på NK Denim. Vad är då detta? Idén går ut på att på att distribuera t-shirtar på burk skapade av unga, spännande designers, som annars skulle ha svårt nå ut till en stor publik. Inför lanseringen har studenter från designskolorna Beckmans, Berghs, Konstfack och Forsbergs tävlat med motiv skapade utifrån ledorden ”100 % Modern Svensk”. Fyra motiv röstades fram och finns till försäljning i automaten på NK Denim.

Bakom detta står de unga entrepenörerna Nathalie Lameri och Imad Ibrahim från Malmö, som själva har ett stort intresse av design. Syftet med projektet är att vara en kanal för unga designers att nå ut med sina produkter, och de har redan märkt av ett stort intresse.



Porslinsfigurer

Lanvin har släppt en serie porslinsfigurer som är numrerade. Får du tag på ett eget ex, så säger vi bara Lycky you! Det är en limited edition utgåva självfallet. Se så söta de är!

Doft i jul

Finns det något mysigare än att komma hem till tända ljus efter en arbetsdag eller shoppingrunda? Det finns ett helt hav av doftljus som passar bra speciellt nu vid juletider. Vi brukar välja att ha olika dofter som passar i olika rum. Men vid den här tiden på året har vi en som vi rekommenderar starkt. Namnet säger väl allt!?
Från Jo Malone, i doften "Rostad kastanj deluxe"

Uppdatering - Skor

1. Cobra Society 2. Marc by Marc Jacobs 3. Donna Karan 4. Ralph Lauren 5. Bellstaff 6. Jimmy Choo

Vintern 2011 bjuder på mycket päls- och fårskinnsdetaljer på skor och andra accessoarer som väskor, handskar och huvudbonader. Bikerboots känns fortfarande rätt. När det regnar ute gäller det att ha fina gummistövlar som finns i en hel del märken att välja mellan. Våra favoriter är;
1. Jimmy Choo, Hunter 2. Tom Joule

Lisbeth Salander Stil

Idag släpptes den, Trish Summervilles "The girl with the dragon tattoo" kollektionen för H&M på nätet och på 100 Divided avdelningar runt om i världen. Den är inspirerad av filmen om Lisbeth Salander. Kollektionen består av skinnjackor och -byxor, huvtröjor och slitna jeans till största delen. Färgerna som dominerar är svart, grått och mörk rött.
Till julen släpps den första engelskspråkiga filmversionen av Män som hatar kvinnor, ”The Girl With The Dragon Tattoo”, som regisserats av David Fincher. Han gav den respekterade kostymdesignern Trish Summerville uppdraget att skapa Salanders look; urban och sliten med streetmodereferenser, något som blivit ett signum för Summervilles kostymdesign.





Lite inspiration till nyår



Klänningar från House of Dereon x2 & Forever Unique, läppstift från YSL, ring från Guldfynd by Kenza, halsband x2 (guld & silver) från cocoo.se, klackar från Nelly Trend & fjäderextension från Style by Tyra.

Vad vill en tjej/kvinna ha i julklapp då?

Härmed kommer vi lägga upp lite tips på vad du kan ge din flickvän eller en god vän;
En jumper från Markus Lupfer ............ Sandaler från Jimmy Choo



Väska från Yves Saint Laurent .......... Krage till kaffemuggen från Jimmy Choo


En klocka som är väldigt fin till våren (båda) från Michael Kors






Chanel, Lanvin, Yves Saint Laurent och Louis Vuitton

Det finns många böcker att välja mellan, men vill du sätta lite extra lyx i kanten bör du välja någon med vackra bilder och intressant läsning. Vad vore då bättre än någon av dessa böcker där läsaren får följa någon av dem stora modehusen och deras historia.

Eller varför inte en resa till...
Åre




eller Aspen, Colorado

En skidresa till Åre, Sälen eller varför inte till Alperna i USA!

Klappar till pojkvännen!

Ett ordentligt rakset med stativ och produkter från Art of shaving känns som en utmärkt klapp till pojkvännen!



Julklappstips!

Till far:



Minst en parfym från Byredo tycker vi gott ni kan ge far i jul.
En cologne att använda på söndagar, inte helt fel!

House of Deréon

Det finns riktigt fina klänningar från House Of Deréon. Här bärs en otrolig outfit av Beyonce!
För att ha en chans att vinna din alldeles egna kan du klicka HÄR

Julklappstips!

Till svärmor:
En Multiquick Stavmixer från BRAUN
Multi-stavmixer-set som bl a vispar, knådar, mixar och hackar din mat! (Psst denna ska jag ge bort till en person, som jag hoppas inte ser detta)


Till vännen:
Ett Bag-in-box ställ. Finns att klicka hem HÄR


Till syskonen eller din käraste som tränar och tar hand om sin kropp:
Withing WiFi våg. (Kommunicerar trådlöst med dator och iPhone)
Vågen talar om och följer din kropp hur den förändras genom ett diagram. Den visar din vikt, fettmassa, lean body mass och ditt BMI. Det som krävs är att du har en trådlös router/modem i ditt nätverk. Den klarar av att lagra information om upp till åtta personer. Hela familjen har användning av den med andra ord. OBS; Vi rekommenderar bara denna våg till ett sunt användande!
Finns att beställa HÄR

Ett måste för män - iPad Väskan från Mulberry

Så otroligt snygg är denna iPad väska som kommer från Mulberry. Kanske en julklapp till bror eller pojkvännen
 

Alexander McQueen

Toffsprydda skor för män har aldrig varit fel. Tänk elegant 50-tal. Vi gillar den klassiska looken med skjorta och blazer eller chinos och en schysst sweather tillsammans med godingarna från Alexander McQueen

Fint paket!

Åh, äntligen anlände mitt efterlängtade paket från Net-a-porter. Som jag har väntat. Innehåller topp från Michael Kors och en Yves Saint Laurent ring. Lägger nog in bilder på det lite senare. I'm in Love

Heppo.se

En hemsida värd att besöka när du söker skor från bl a märken som GANT, Diesel, Dkny, Henri Lloyd, Filippa K, Fred Perry, Lacoste, Dr Martens, UGG Australia, Tiger of Sweden och många fler.. Kolla in! Du hittar skor för både dam och herr!


Här kommer några favoriter just nu:






1. Gant, 1799 kr 2. SixtySeven, 999 kr 3. Friis & Company, 549 kr 4. SthlmDG, 599 kr 5. Ten Points, 1099 kr 6. Tamaris (lårhöga) 999 kr


Julia Schneider vann i Shanghai



15-åriga Julia Schneider vann Modelljakten där Elite Model Management letade efter Sveriges nästa supermodell. Hon vann även hela världstävlingen i Shanghai, där 63 länder tävlade. Så otroligt roligt för henne. Hon kommer att synas mycket i världen framöver. Grattis!!!


Bloggpaus!

Som ni säkert märkt har vi just nu en liten paus här i bloggen! Åter om ett par dagar med massor av fräsch inspo och info;)!!

RSS 2.0