I miss you



Lyssna på Beyonce's nya låt "I miss you" som finns på hennes nya skiva, "4". Och kolla in den snygga handgjorda jackan, som kommer från Gucci.


Moderiktig läsning i sommar!

Ta dig lite tid i sommar och slappa med en skön bok. Här följer några böcker för er som tycker om att läsa om mode.





Parisian chic a style guide by ines de la fressange, Sophie Gachet.

Modellen Ines de la Fressange delar med sig av hemligheter om hur en kvinna i Paris bevarar obesvärad glamour och tidlös skönhet.



Fashionista, Martina Bonnier.

Modechefen Martina Bonnier har skrivit boken Fashionista efter 20 års erfarenhet av mode. Häng med hem till Coco Chanel, bakom kulisserna på en av Sveriges största modetidningar och mycket mer! Boken är stilren och har en fin mintgrön färg, så den är ju som en modeaccessoar i sig ;)




100 years of fashion illustration, Cally Blackman.

I denna bok finner du massor av illustrationer från världens främsta illustrationer på vackra kläder. Allt från skräddade festblåsor från Paris till 50-talets vippiga klänningar. Som godis för ögonen!



The Little Dictionary of Fashion, Christian Dior.

Hur klär man sig bäst? Vilka plagg smickrar figuren mest? Det vet Christian Dior svaret på!


Chanel Collections and Creations, Daniele Bott.

Tjuvkika bakom kulisserna på modehuset Chanel, titta på fantastiska kläder och vackra modeller och läs om historian om lbd (the little black dress)...



Summer and the City, Candace Bushnell.

Boken utspelar sig före Sex and the City och följer Carrie när hon kommer till New York för första gången.

Coca Cola light by Karl Lagerfeld




Flaskan kommer i tre olika utföranden. Den romantiska Bernadette, den fashionabla Eleanor och den rockchica Irene. Kampanjen är plåtad av Karl själv och modellerna är Coco Rocha, Heidi Mount och Jeneil Williams. Tyvärr finns dem inte att köpa i Sverige.


Sola säkert!

Visst behöver vi D-vitamin och särskilt efter vinterhalvåret. Med rätt solskydd kan du sola säkert och slipper tråkiga konsekvenser. Vi har listat fem-i-topp solskyddsprodukter och tagit fram en lista över bra saker att tänka på när du vill skydda dig mot farliga UV-strålar.


  • Undvik att sola under de varmaste timmarna under dagen. Man brukar säga att det är mellan kl. 11-15.
  • Tänk på att solen är skadlig även fast det är molnigt.
  • Smörj alltid in dig i solskyddande crémer och välj en extra hög faktor på särskilt känsliga delar som axlar, fötter, öron och näsa. Vissa kläder skyddar till en viss del.
  • Solglasögon skyddar ögonen. Det är en god investering att välja ett par bra solglasögon.
  • Undvik hudvårdsprodukter med AHA (Alpha Hydroxy Acid) solexponering. Eftersom din hud kan bli mer känslig och kan få mindre skydd då.
  • Smörj in dig flera gånger per dag. Speciellt efter att du badat eller ifall du svettas.
  • Använd After sun lotion efter solning. Det återfuktar huden.
  • Tänk på att det finns solskydd för ansikte och kropp. Vissa makeup-produkter innehåller även SPF.



 


 




1. Hawaiian Tropic Carrot Oil, SPF 15. 2. Lancôme Sôleil Dna Guard, SPF 30. 3. Lancaster Oil-Free Milky Spray, SPF 10. 4. Pizbuin In Sun Lotion, SPF 10. 5. Clarins Daily Energizer Lotion, Spf 15.


Bloggriket!

http://www.bloggriket.se/

Marknadsför din blogg hos Bloggriket & få fler läsare!

Midsommar

Snart är den här..
Härligt med midsommar tycker vi. Den perfekta midsommarfesten bör innehålla gott sällskap, god mat och dryck, bra musik och en schysst outfit! Vädret är inte alltid a och o om du har de bästa förberedelserna. Å kära du, glöm inte snapsen.. 








                   
1. Paraply, Louis Vuitton. 2. Sko, Scorett. 3. Krans. 4. Klänning, Malene Birger. 5. Klänning, Dolce & Gabbana. 6. Klänning, Malene Birger. 7. Moët & Chandon, Brut Impérial. 8. Lanson, Rosé Label. 9. Bollinger, La Grande Année. 10. Gummistövel, Hunter. 11. Armband, Marc Jacobs. 12. Väska, Tory Burch.

Clogs på Deichmann

Det känns smidigt att bara stoppa fötterna i ett par clogs och slippa massa remmar och dragkedjor. Dessa finner du just nu på Deichmann.

   
Passar perfekt till långklänningen eller de korta shortsen

Strand 2011

I år hoppas vi på en varm och solig sommar. Det krävs en del planering både inför solsemestern och till stranden här hemma. Därav har vi samlat ihop ett axplock av allt snyggt och praktiskt, så det ska underlätta för dig när du ska packa dina modeaccessoarer till stranden!




Strandklänning H&M, Scarf Longchamp, Bikini Panos Emporio, Keps Gant, Solglasögon Persol, Väska Gant, Stråhatt Gant och Baddräkt Victoria's Secret.

Lite härliga bilder från Prada



Åter igen syns bananer här på bloggen och kolla in de fina hattarna.



Skor från Prada v/s 2011. En färgexplosion och så underbara de är..


Cacharel

                              


Solisarna från Cacharel är definitivt några av dem mest omtalade i år. Du bär de bäst till ljuva färger eller till svart/vitt och denim. Det blir både trendigt och roligt med dessa till din sommar outfit.

Beyonce - Best thing I never had


En av världens mest fashionabla artister, Beyonce, har släppt en ny singel. Hon är så bra!


YSL Cruise 2012

Stefano Pilati, som är chefsdesigner av modehuset Yves Saint Laurent sedan 2002, visade i onsdags upp kollektionen av YSL Cruise 2012. Som ni kan se här nedan dominerar färgerna blått, rött, vitt, grått och gult. Vi häpnar av att detta är så klassiskt och tänker ta efter redan nu;)








Ankare, randigt och marina färger! We Just Love it!

Dagens inköp

Påfyllning i badrumsskåpet behövdes. Dagens inköp är följande produkter


Färgexplosion





Säsongens starkaste mode när det gäller läppar är starka färger som fuchsia, rödorange och korall. Intensiva färger dominerar både på kläder och make up.

                                                        

YSL's läppstifter och gloss har funnits länge och älskas av många kvinnor i världen. Här får ni våra tre favoriter:

                                    

Från vänster: Rouge Pur, Volupté Sheer Candy, Rouge Pur Couture

Sunpocket

Sent på 70-talet började Sunpockets historia. Men på det glada 80-talet blev dem allt mer populära och bars av fler än bara sportmänniskor. 2011 relanserades de ihopvikbara bågarna igen och har blev svensk ägt. De släpptes i två uppdaterade orginalmodeller i sexton olika färger med tre olika reflekterande glas. Spegelskikt på glasets övre och nedre del. Nu kommer de åter synas överallt som på gator, som sportsolisar och på stranden. De blir dina för 499 kr.






ANOUKI BICHOLLA FALL/WINTER 2011/12

Vi gillar extra mycket att Kazaky öppnade visningen till den georgianska Anouki Bichollas visning för höst/vinter 2011/12. Att plaggen innehöll mycket svart och orange, stickat och läder var ett extra plus i kanten. Njut av bilderna nedan.



Hårinspiration

Frisyren från Anoukis visning var minst sagt annorlunda men grym. Den borde man kanske satsa på vid nästa utgång;)


RSS 2.0