För män - Spring 2012

Här visar vi lite snyggt till män för våren som kommer! Det ska vara stilrent och modernt. Vi har valt ut plagg som vi tycker ni killar ska satsa på denna vår:
Tshirts från Acne

Skjortor från NN07


Jackor från D Brand och Day Birger Et Mikkelsen

Kavajer från Carin Wester och Filippa K

Chinos från NN07, finns även i fler färger
Skor från Tiger Of Sweden, Marc O Polo och Converse, som alltid funkar!
Och till sist lite accessoarer;
Armband från NN07
Kort och nyckel väska från Acne

Klockor från Breitling, Longines och Gucci, för dem som har mycket pengar över;)

Alla dessa plagg kan hittas på dessa sidor: www.nelly.com, www.se.zoovillage.com, www.heppo.se, www.careofcarl.com.

Stella McCartney

Under London Fashion Week visade Stella McCartney en hejdundrande show där modellerna dansade under visningen. Ja det gäller ju att komma på något innovativt när det gäller mode. Men att alla de inbjudna hade roligt under showen tvivlar väl ingen på.


Stella McCartney Kvällsoutfit H/V 2012

Knickers, Shorts, Hipsters, Shorties.... Ett kärt barn har många namn!

Inför det varma vädret, som så småningom även kommer till oss i det kalla Sverige, har vi tagit fram några shorty-wanties! Det är rätt med alla sorters shorts till sommaren 2012. Allt från dem klassiska slitna jeansshortsen till shorts i virkat, spets, mönstrat, flerfärgat och glittrigt! Här är våra favisar just nu..
Från Runwaydreamz


Även dessa från Runwaydreamz


Glitterknickers från Top Shop

One more outfit from NY Fashion Week

Här bjuder vi på ännu en outfit; Olivia Palermo, också känd från The City iklädd en kavaj med päls, snygga pumps och accessoarer till. Hon har klippt håret till nyckelbenen, det passar henne! Fintfintfint.

London Fashion Week

Nu är det dags för London att ta över modeveckan och den startar i morgon, 17 februari och pågår fram till 22 februari. Men den slutar inte riktigt där, för det kommer vara en del catwalks under kommande tiden, så stanna i London eller åk dit om du inte vill missa en hel modeaura! För att kika på showschemat klicka dig vidare HÄR!

Mode ikonen Whitney Port!

Whitney Port känd från The Hills & The City var på plats på Fashion Week i NY.... Hon bar en oversizad dubbelknäppt marinblå kavaj, en fin vit blus, mönstrad kjol och så en crossbody Chanel väska. Lika snygg som vanligt!! Visst?


Bella Rihanna!

Vi älskar Rihannas nya look. Blont hår med lite sparad utväxt. New and fresh. Om inte annat så är det väldigt fint till sommaren och till hennes fina hudton.
Bilder från det årliga (54:e) Grammy Awards Staples i LA

Lanvin ♥ Valentine - Marry me! Love edition

Lanvin släpper en ny doft till alla hjärtans dag. Den doftar röda rosor, hur passande är inte det?!


Burberry Trench Coat

Snart är det ju dags att börja inhandla den nya vår jackan. Här kommer tips nr 2, en oemotståndligt fin trench från Burberry, så klart! Den vi valt har bälte och detaljer i läder. Kan inte säga hur många trenchar jag köpt genom åren (A).

Love The Parka

I den nya kollektionen för Burberry Prorsum har Christopher Bailey lyckats ta fram en Parkas som passar till allt. Den längtar vi efter att se i butikerna ifall det blir möjligt, med risken att den blir slutsåld innan den når butiksgolvet.



Madonna @ Super Bowl

Igår uppträdde Madonna på Super Bowl i en gigantisk show med bland andra Nicki Minaj, M.I.A och LMFAO. Hon är även aktuell med nytt album med titeln MDNA, som släpps 26 mars. The Queen is Back!

Bild från gårdagens Super Bowl. Allt från Givency Haute Couture. Örhängen från Bulgari

It Girl - Lana Del Rey

En tjej som verkligen är het just nu i denna stund är Lana Del Rey! Ni har med all säkerhet hört hennes skönsjungande stämma i låtar som Video Games, Born to die eller Blue Jeans. Vi diggar hennes personliga stil och att hon ser oemotståndligt vacker ut på alla bilder som tas på henne får iallafall oss att snegla lite extra mycket på Lana.

The Body Shop - Chocomania Exclusive Edition

The Body Shop släpper en chokladdoftande kroppsserie. Dessa produkter innehåller bland annat kakaosmör från Ghana som återfuktar huden upp till 48 timmar!

www.thebodyshop.se


Sienna Miller & Tom Sturridge

Härligt att Sienna verkar lycklig tillsammans med hennes Tom. Att hon dessutom är gravid med hennes första barn är bekräftat. Siennas familj säger att Tom blir en bra far till hennes barn och är en bra kille åt henne, trots att han är några år yngre än henne. No big deal, säger vi!
Går inte att säga mer än, att deras stil går så bra ihop! We love your style Sienna!

Tråkigt däremot att Sienna och Savannah Miller lämnar Twenty8Twelve. Efter sex års arbete lämnar systrarna över till designteamet för märket.

On The Cover Of A Magazine

Finfina Vogueomslag med Kate Moss. Vi måste bara dela med oss!


Mars 05 och September 06
Mars 93 och Juni 06
December 00 och Januari 95
April 07 och Juni 98

RSS 2.0